Tietoja meistä

Bedmil on yhden naisen rakas rutistus <3

Putiikki on kehittynyt ja mukautunut nykyiseen muotoonsa seuraten omistajansa mielenliikkeitä jo yli kaksikymmentä vuotta.

Pieni puotini palvelee Sipoossa, Villa Wegassa, Sinisenä talona tunnetussa kiinteistössä.

Puotikoira Bancho toivottaa sinut äänekkäästi, mutta erittäin lämpimästi tervetulleeksi ja saattaapa palvelusväkeen kuulua satunnaisesti joku talon kissoistakin.

Tällä hetkellä, poikkeustilan vallitessa, puodilla ei ole varsinaisia aukioloaikoja, mutta palvelemme aina sopimuksen mukaan, asiakas kerrallaan. Meillä on myös noutopiste, josta voit noutaa ostoksesi omatoimisesti, oman aikataulusi mukaan, - myös verkkokaupan kautta tehdyt hankinnat. - Sovitaan yksityiskohdat aina tapauskohtaisesti viestein.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Merja ja Bancho

Ps. Olethan kuulolla Banchon uusista tuulista. 2vuoden koeaika puotikoirana on läpäisty ja on aika ottaa seuraava askel. VINKKI, Harjoitus tekee mestarin, kirjaimellisesti... 🙌

Ota meihin yhteyttä

040 5969398

merja@bedmil.fi

Tarinamme

"Bedmil on kuin viides lapseni".

Bedmil on aloittanut toimintansa juuri ennen 2000 luvulle siirtymistä, joulukuussa 1999. Kivijalkakaupan historiaan mahtuu useampi toimitila Tuusulassa ja Keravalla ennen rantautumistaan Siniseen taloon Sipoossa.

Putiikki sai alkunsa intohimosta sisustukseen ja halustani asettua paikoilleen. Perheen kasvaessa nelilapsiseksi, oli helppo hyvästellä liikkuva työ maailmalla ja panostaa omaan unelmaan, pikkupuotiin kotikylällä. Hyvin pian Bedmilin perustamisen jälkeen suoritin sisustussuunnitteluopinnot AjK:ssa ja alusta asti oli selvää, että tekstiilit ja värit olivat minulle se THE juttu. Edelleen kankaat ja tapetit, suunnittelun ja toteutuksen ohella vievät ison osan työpäivistä. Palvelumme on joustavaa, saat sisustuksen "avaimet käteen" periaatteella, tai voit valita kankaat, tapetit, matot ym sisustutavarat omiin, itsetoteutettaviin projekteihisi.

Vuosien saatossa Bedmil on muuttunut perinteisestä sisustustusmyyymälästä lifestyleputiikiksi. Tuotevalikoima on tarkoin harkittu kodin tarpeiden, rennon tyylikkäiden vaatteiden ja hyvinvoinnin osa-alueilta, asiakkaiden toiveita ja mielipiteitä kuunnellen ja arvostaen

VIHDOIN VERKKOKAUPPA!

Minua on pyydetty avaamaan verkkokauppa jo vuosia, mutta kädet tuntuivat olevan täynnä ilmankin ja kaupankäyntikin luisti ympäri Suomenniemen puskaradion, FB:n ja Instan suosiollisella vaikutuksella. Yhteydenottoja tuli perinteisin viestein ja sähköpostein, lopulta kuitenkin foorumeita alkoi olla niin monta, että oli työlästä pysyä ajantasalla tilauksista.

Tänään on toisin, annoin vihdoin periksi ja siirryin tälle vuosituhannelle, - tässä ollaan, - Bedmilin VERKKOKAUPPA, olkaa hyvä!

Alkuun "verkkokaupan hyllylle" on aseteltu ajankohtaisia, oman perheen ja asiakkaiden kokemuksen mukaan, tärkeitä tuotteita.

Suuri osa kivijalkamyymälän tuotteista saadaan verkkokaupan puolelle vähän myöhemmin, siihen asti voit aina käydä kurkkaamassa FB:ssa uusimmat jutut ja olla yhteydessä edellä mainittujen kanavien kautta.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille

Merja Varvikko " Sinisen talon emäntä"

Yhteydenotto lomake